HTC One M8 Satışları Bekleneni Veremedi

HTC One M8 Bekleneni Veremedi

HTC Corporation’ın Mart ayında piyasaya sürdüğü HTC One M8’in beklenen ilgiyi göremediği ve bugüne kadar sadece yarım milyon satabildiği söyleniyor.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8, uzun süreli bir bekleyişin ardından 25 Mart’ta satışa sunulmuştu. HTC One‘ın halefi telefon dünyasında büyük ilgi görse de, telefonun kullanıcılardan beklenen ilgiyi göremediği söyleniyor.

HTC_One_M8

Android Central’da yayınlanan habere göre neredeyse bir buçuk aydır piyasada bulunan HTC One M8, bugüne kadar sadece yarım milyon satabildi. Konuyla ilgili henüz HTC resmi bir rakam açıklamamış olsa da, Google Play Store kullanımı değerlendirilerek elde edilen bu rakamın gerçeğe oldukça yakın bir tahmin olduğu belirtiliyor.

Bir buçuk ayda yarım milyon satmayı başaran HTC One M8‘in satış performansı öncülünden daha iyi olsa da, beklentileri karşılayamamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklamalarda bulunan HTC yetkilisi Jason Mackenzie ise, yeni telefonlarının satışlarından memnun olduklarını dile getirmişti. HTC One M8 hakkında ortaya çıkan bu rakamlar tam bir fiyasko olmasa da, HTC‘nin Samsung ve Apple gibi rakiplerinin bir kez daha gerisinde kaldığını gözler önüne seriyor.

Microsoft Office Basit Şekilde Kullanılıyor