HTC One M8 Satışları Şimdiden Düşüşe Geçti

HTC One M8 Satışları Şimdiden Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz aylarda HTC tarafından piyasaya sürülen HTC One M8’in satışlarının düşüşe geçtiği ve bu düşüşün artarak devam edeceği belirtiliyor.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8 oldukça iyi bir başlangıç yapmış olsa da bu durum pek uzun sürmeyecek gibi görünüyor. HTC tarafından 25 Mart’ta piyasaya sürülen HTC One M8 ilk başta kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanmış olsa da, aradan geçen birkaç ayın ardından satışların düşüşe geçtiği söyleniyor.

HTC_One_M8

Finans firması Canaccord Genuity tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, son dönemde piyasaya sürülen yeni akıllı telefonlarla rekabet etmekte güçlük çeken HTC One M8‘in satışları şimdiden düşüşe geçmiş durumda. Üstelik Canaccord Genuity‘e göre bu yılın sonunda Sony Xperia Z3 ve iPhone 6 gibi yeni amiral gemisi ürünlerin piyasaya sürülmesiyle beraber One M8’in işi daha da zor hale gelecek. Son dönemde zor zamanlardan geçen HTC‘nin yeni amiral gemisiyle de istediği başarıyı yakalayamamasının firmayı nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

iWatch’un Yapımına Nike FuelBand Mühendisleri Katıldı