HTC One A9’un çıkış tarihi belli oldu!

htc one a9

HTC One A9’un çıkış tarihi artık belli oldu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. HTC One A9, AT&T üzerinden de Ön Satışa sunuldu.

Telefonun fiyatı ve çıkış tarihine geçmeden önce isterseniz cihazın özelliklerini sizler için sıralayalım. HTC One A9 şu özelliklere sahip olacak: 64 Bit destekli 1.5 GHz hızında çalışan 8 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 617 yongasetine, yongasetine Adreno 405 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor.

3 GB Ana Belleğe, 5 inç AMOLED ekrana, ekranın çözünürlüğü ise Full HD: “1920×1080”. Ekran ayrıca Corning’in Gorilla Glass 4 Camıyla kaplanmış, 32 GB dâhili depolama alanı, micro SD Kart girişi ile telefonun depolama alanını daha da arttırabilirsiniz.

Depolama alanı için ise son sınır 128 GB. Telefonun arka kamerası 13 megapiksel ve çift LED Flaşa sahip, ön kamera ise 4-UltraPixel Kamera.

htc one a9

Wi-Fi, NFC: “Yakın Alan İletişimi”, Bluetooth 4.1 ve GPS ile AGPS, GLONASS da telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Android 6.0 Marshmallow telefonda yer alan işletim sistemi. Cihaz; Karbon Grisi ve Panzehir Taşı Gümüşü renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Telefon orta seviye özelliklere sahip ve satış fiyatı 600 Dolar yaklaşık olarak 1698 TL. 100 Dolar daha yaklaşık olarak 283 TL öderseniz telefonunuz 2 yıl boyunca Garanti altına almış olursunuz.

Hangi model Sony Xperia’lar Android 6.0 Marshmallow’u alacak?


Yorumlar kapatıldı.