HTC One A9’un maliyeti belli oldu!

htc one a92

Tayvanlı telefon üreticisi HTC’nin yeni model telefonu One A9 olacak.  Maliyeti ise sizi şaşırtacak.

HTC One A9’un özellikleri ise şunlar: HTC One A9; orta seviye özelliklere sahip bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Android’in en son ki sürümü Marshmallow 6.0’da bu telefonda yer alacak.

64 Bit destekli 1.5 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemci; Qualcomm Snapdragon 617 yongasetinde yer alacak. Adreno 405 grafik işlemcisi de bu yongasetine eşlik edecek.

3 GB ana bellek de cihazın olmazsa olmaz özellikleri arasında yer alıyor. HTC One A9; 16-32 GB dâhili depolama alanı seçenekleri ile kullanıcılarla buluşacak. Micro SD kart girişi ile depolama alanı 200 GB’ye kadar çıkartabilirsiniz.

htc one a9

13 megapiksel arka kamera kendi içinde bir Optik İmaj Sabitleyiciye sahip. Kamerada LED Flaş yer alıyor. Ultra Pixel 4 teknolojisi; 1080p kalitesinde video ve fotoğraflar çekiyor.

BoomSound, Parmak İzi Sensörü, Dolby Audio ses de diğer öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Android Central sitesinden gelen bilgilere göre yeni model telefonun HTC’ye maliyeti 100 Dolar yaklaşık olarak 293 TL’ymiş. Telefon; 400 Dolara yaklaşık olarak 1175 TL’ye satılacak.

Star Wars oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor