HTC neler tanıtacak?

htc launching new smartphone with android 6 0 marshmallow on october 20 493120 2

HTC 20 Ekim’de bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte birbirinden ilginç ürünler ve haberlerle firma karşımızda olacak.

HTC; Google’ın en son ki taşınabilir cihaz işletim sistemine sahip Android 6.0 Marshmallowlu telefonunu da bu etkinlikte tanıtacak. HTC One A9; gelecek hafta tanıtılacak. Tayvanlı teknoloji firması HTC; dün itibariyle 20 Ekim’deki etkinliği ile ilgili bilgiler verdi.

Anlaşılan One A9 söylentileri yakın bir zaman içinde gerçeğe dönüşecek. Ancak kullanıcılarla buluşacak olan üst seviye ya da diğer deyişle amiral gemisi modellerin isimlerinin değişebileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu cihazlar; One M9+ Auro Edition ya da Butterfly 3 olabilir.

htc-launching-new-smartphone-with-android-6-0-marshmallow-on-october-20-493120-2

Mayıs ayına geri döndüğümüzde bu model telefonların Japonya’da çıkış yapacağı söylenmişti. Bugün itibariyle HTC’nin etkinlik tarihi ve tanıtılacak olan modeller hakkında da bilgileri öğrenmiş olduk. HTC One A9 adlı modelin bu etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor. Hatta bu etkinlikle ilgili Basın Davetleri de Medya Mensuplarına gönderilmeye başlandı. HTC’nin yeni modelinin isminin ya One A9 ya da Hima Aero olması bekleniyor.

Android 6.0 güncellemesi alacak HTC cihazlar!