HTC Desire 820’nin Ucuz Versiyonu Ortaya Çıktı

HTC Desire 820 Mini Piyasaya Sürüldü

Bu ay içerisinde kullanıcılarla buluşması beklenen HTC Desire 820’nin düşük maliyetli versiyonu olarak görülen Desire 820s Çin’de gün yüzüne çıktı.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation tarafından Eylül ayında resmi olarak tanıtılan HTC Desire 820, dünyanın 64 bit işlemcili ilk akıllı telefonu olmasıyla dikkat çekmişti. HTC daha sonra planlarını değiştirip onun yerine Desire 510’u piyasaya sürünce HTC Desire 820 bu özelliğini kaybetmiş olsa da, hala ilgi çekici bir akıllı telefon olmayı sürdürüyor.

HTC_Desire_820_Mini

Bu ay sonuna doğru piyasaya sürülmesi beklenen HTC Desire 820 için meraklı bekleyiş devam ederken, telefonun daha ucuz versiyonu olarak değerlendirilen Desire 820s gün yüzüne çıktı. Desire 820’nin bu ucuz versiyonu normal versiyon gibi 64 bit işlemciye sahip olsa da, Qualcomm’un Snapdragon 615 işlemcisi yerine MediaTek’in daha düşük maliyetli MT6752 işlemcisini kullanıyor. İşlemci dışında Desire 820’yle aynı donanımsal özelliklere sahip olan bu ucuz versiyonda, kullanıcılara çift SIM kart desteği sunuluyor.

Öte yandan Android 4.4.2 işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan telefonun diğer HTC akıllı telefonlarında da olduğu gibi önümüzdeki aylarda Android 5.0 Lollipop’a kavuşması bekleniyor. Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulacak olan Desire 820s’in çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, telefonun Desire 820’yle aynı dönemde piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Windows 8.1 Kullanımı Tavan Yaptı