HP Elite Slice video inceleme

hp elite slice

#İŞBİRLİĞİ

HP Elite Slice , Apple Mac Mini’den daha küçük boyutta. En büyük özelliği ise hem harici hem de dahili olarak genişleyebilmesi.  

Zengin ve güçlü donanım birleşenlere sahip olan HP Elite Slice, Skylake ailesinden gelen dört çekirdekli Intel Core i5 6500T işlemcisini üzerinde barındırıyor. 8 Gbyte bellek ve 256 GByte kapasiteli Sandisk X300 SSD disk ile güçlenen bu ürün genel kullanımda ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyor. Üzerinde bulunan Intel HD Graphics 530 grafik yongası oyuncular için tasalanmadığını söylemeliyiz. Yine de düşük ve orta ayarlarda birçok oyunu oynayabildik.

HP Elite Slice, ofis kullanımında sizi kesinlikle yarı yolda bırakmıyor. Sahip olduğu performans fazlasıyla yeterli. Daha fazlasını isteyen kişiler daha güçlü donanım birleşenlere başvurmaları gerekiyor.

HP Elite Slice elbette farklı konfigürasyonlarda satılıyor. En düşük konfigürasyonda 8 GByte bellek verilirken üst konfigürasyonlarda 32 GByte bellek kullanılıyor.

Üründe beğendiğimiz bir özellik, benzer ürünlerle kıyasla çok sessiz çalışan bir soğutma sistemine sahip olması.  Yaptığımız denemelerde HP Elite Slice’ı tam yük altında çalıştırmamıza rağmen sessizliğinden ödün vermediğini gördük.  Tam yük altında 38 Watt’lık bir güç tüketmesi de, görülmeye değer. Normal kullanımda 10 Watt, düşük güç tüketiminde de 4 Watt’lık bir güç harcayan   HP Elite Slice bu alanda rakiplerine ciddi fark atıyor. Öyle ki piyasaya baktığımızda, güç tüketiminde daha verimli bir ürün olmadığını söylemeliyiz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Destiny 2 PC sistem gereksinimleri açıklandı