Honor X6 çok yakında piyasaya sürülecek

Honor X6

Honor, yeni orta segment akıllı telefonu Honor X6’yı çok yakında piyasaya sürecek. Honor tarafından paylaşılan afiş telefonun özellikleri hakkında bazı detayları netleştirdi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Huawei’nin alt markası olan Honor, orta segment telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirketin orta segmentteki en önemli temsilcileri arasında Honor X serisi telefonları yer alıyor. Bu seriyi daha da genişletmeye devam eden Çinli telefon üreticisi, çok yakında Honor X serisine yeni bir telefon daha ekleyecek.

Çin’den gelen son haberlere göre bir süredir gündemde olan Honor X6 çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Kısa süre sonra da kullanıcılarla buluşacak.

Honor X6’nın en dikkat çekici özellikleri büyük ekranı ve batarya kapasitesi olacak gibi görünüyor. Honor Myanmar tarafından paylaşılan bilgilere göre telefon 5000 mAh’lık bir bataryayla geliyor. Ayrıca yayınlanan afiş, telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağını gösteriyor.

honor x6

Honor Myanmar tarafından paylaşılan afişle birlikte netleşen teknik özellikler bunlardan ibaret. Ancak daha önce gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında daha fazla bilgiye sahibiz. Bu sızıntılara göre Honor’un yeni orta segment akıllı telefonu bir MediaTek yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Daha önce gelen bilgilere göre telefon 6.5 inçlik HD+ bir LCD ekrana sahip olacak. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel olacak.

Honor henüz telefonun çıkış tarihi için net bir bilgi paylaşmamış olsa da Honor Myanmar tarafından paylaşılan bu afiş telefonun çok yakında piyasaya sürüleceğinin habercisi.

Realme Watch 3, Avrupa’da satışa çıkıyor