Google Pixel Watch fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu

pp

Google , I/O ’22’de uzun zamandır beklenen Pixel saati hakkında iouçları vermişti. 6 Ekim’de tanıtılması beklenen Google Pixel Watch’ın fiyatı ve renk alternatifleri de belli oldu.

Google Pixel Watch 6 Ekim’de “Made by Google” etkinliğinde Pixel 7 akıllı telefonları ile beraber tanıtmaya hazırlanıyor. Her ne kadar gözler akıllı telefonlarda olsa da önemli bir kesim de gözünü akıllı saate dikmiş durumda.

Yayınlanan raporlarda Google Pixel Watch’ın üç renk seçeneği ile geleceği bilgisi yer alıyor. Chalk, Charcoal, and Obsidian (Tebeşir rengi, Kömür rengi ve yoğun Obsidiyen). Buna ek olarak, yayın, giyilebilir cihazın Wi-Fi versiyonunun Avrupa’da yaklaşık 250 Euro ve 350 Euro fiyat etiketlerine sahip olmasını bekliyor. Pixel saatin Asya kıtasında ise nispeten daha ucuza satılacağı açıklandı.

Google Pixel Watch

Kesin olmamakla beraber Pixel saat muhtemelen üç farklı şekilde gelecek. Bir model yalnızca Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısını desteklerken, geri kalan iki model de LTE bağlantısı sunabilir. Önceki sızıntılar, Pixel Watch LTE varyantının Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 399 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağını söylüyordu.

Teknik özelliklerden bahsedecek olursak Google Pixel Watch büyük ihtimalle OLED ekrana sahip olacak. 1.5 GB veya 2 GB RAM ile eşleştirilmiş eski bir Exynos 9110 yonga seti tarafından desteklenebilir. Söylentilere göre saatin işlemcisine yükü paylaşmak için ek bir işlemci eşlik edecek. Ayrıca 32 GB yerel depolama sunacak ve WearOS üzerinde çalışacak.

Pixel Watch, muhtemelen Google Asistan ve Haritalar gibi Google uygulamaları desteğiyle gelecek. Pixel saatin tek bir şarjla sadece bir gün dayandığı söyleniyor. Bunun cihazın eksi özellikleri arasında yer aldığını söyleyelim.

GTA 6 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor