Honor Türkiye hedefleri açıklandı!

Honor Türkiye 1

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Honor Türkiye hedefleri ile ilgili oldukça iddialı bir konuşma yaptı. Görünüşe göre şirket, Türkiye’de en iyiler arasında yer almak istiyor.

Türkiye’de en çok kullanılan markalar arasında yer alan Honor, uygun fiyatlı 8S modeliyle ön plana çıkıyordu. Akıllı telefon alanında Uzak Doğunun en iyilerinden kabul edilen şirket, bu çıtayı biraz daha yukarılara doğru taşımak istiyor.

Honor Türkiye hedefleri oldukça gerçekçi

Dünyaca ünlü akıllı telefon markası Honor, Türkiye’deki birinci yılını Sofa Hotel Nişantaşı’nda düzenlenen özel bir parti ile kutladı. 2018 yılının Nisan ayında Türkiye’deki faaliyetlerine başlayan Honor’un Türkiye Başkanı Kevin Kong, ilerleyen dönemler için önemli açıklamalar yaptı.

Kevin Kong

Kevin Kong, “Bir yıl içinde 100.000 kişilik bir fan grubu oluşturduk. Bu kadar kısa sürede gençlerin markamızla bağ kurması ve markamızı devamlı takip etmesi, bizi hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor. Gençlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan ve üretilen ürünler ile dijital dünyadaki yerimizi sağlamlaştırdık. Bunu daha da ileri taşımak için çalışıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gençlerin dijital alanda bekledikleri hız, ileri teknoloji ve çeşitlilik gibi unsurları onlara sunacak ürünleri, dünyayla aynı zamanda sunmayı hedefliyoruz” diyerek şirket stratejisini ortaya koymuş oldu.

Sizce de Honor markası, Türkiye’nin enleri arasına girebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Uygun fiyatlı Honor 8S tanıtıldı