Honor Magic7 Pro’nun Tanıtım Videosu Yayınlandı

Honor Magic7 Pro

Honor, önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtacağı yeni telefonu Honor Magic7 Pro için hazırladığı ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Daha birkaç gün önce Honor X60 ve X60 Pro’yu resmi olarak tanıtan şirket, şimdi de Magic serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Honor Magic7 Pro, 30 Ekim’de resmi olarak tanıtılacak. Telefonun lansmanına daha bir hafta olsa da Honor şimdiden tanıtım çalışmalarına başladı. Şirket, dün, telefon için hazırladığı ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Şu ana kadar paylaşılan görüntülerde, Honor Magic7 Pro’nun öncülü gibi kıvrımlı bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Ayrıca ekran çerçevelerinin inceliği de dikkat çekiyor. Bu yıl Çin’den çıkan üste segment telefonlar zaten genel olarak bu konuda epey iddialılar. Bu tanıtım videosunda dikkat çeken bir diğer detay da Magic serisine özgü kamera tasarımı oluyor. Magic6 serisindekine oldukça benzer bir kamera yuvası görüyoruz. Ancak bu kez üç yerine dört lens var. Bu hafta sızdırılan bir şema, bu dörtlü kamera sisteminin sol üstünde, kare şeklinde bir periskop telefoto kameranın olacağını gösteriyor. Bu telefoto kamerada 6x optik zoom özelliği olacak.

Honor, Magic7 Pro, Honor’un yarın tanıtacağı yeni işletim sistemi MagicOS 9.0’u kullanacak. Telefon, Android tabanlı bu işletim sistemini kullanan ilk model olacak.

honor magic7 pro

Daredevil Born Again’in Yayın Tarihi Açıklandı