Honor Magic 5 serisi güncelleme için hazır

Honor Magic 5 Pro

Çinli teknoloji şirketi Honor’un popüler serilerinden biri olan Magic5 oldukça kapsamlı bir güncelleme paketi aldı.

Honor Magic 5 serisi güncelleme için hazır. Honor son dönemde Magic5 serisi akıllı telefonları için yeni bir sistem güncellemesi yayınladı. “7.1.0.134” sürüm numarasına ve 722 MB güncelleme boyutuna sahip olan bu güncelleme, telefonun istikrarını artırması ve bazı temel özellikleri optimize etmesi bekleniyor.

Honor Magic 5 Pro 2

Bu güncelleme tarafından getirilen önemli değişikliklerden biri, bazı sahne çekim efektlerinin optimize edilmesidir. Güncellenmiş kamera özellikleri sayesinde kullanıcılar, geliştirilmiş netlik ve ayrıntılarla şaşırtıcı görüntüler ve videolar yakalamayı bekleyebilirler. Ayrıca, güncelleme cihazın daha duyarlı ve daha pürüzsüz çalışmasını sağlayan bazı performansla ilgili sorunları optimize eder.

Güncelleme, sistemi ve bazı üçüncü taraf uygulamalar arasındaki uyumluluğu artırmaya odaklanır, bu sayede kullanıcıların bu uygulamaları yüklemesi ve kullanması daha da kolaylaşır.

honor magic 4 serisi

Honor Magic 5 serisi güncelleme için hazır

Güncelleme, kullanıcı verilerini silmeyecektir ancak potansiyel bir veri kaybı riskini önlemek için güncellemeden önce verilerin yedeklenmesi önerilir. Honor Magic5 serisi bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürüldü.

Honor Magic5 ve Honor Magic5 Pro, etkileyici özelliklere sahip lüks akıllı telefonlardır. Honor Magic5, 6.73 inç FHD+ Quad-Curved OLED Floating Screen, 8GB/12GB RAM ve 256GB depolama alanına sahiptir.

Honor Magic5 Pro, daha büyük 6.81 inç FHD+ Quad-Curved OLED Floating Screen, 12GB RAM ve 512GB depolama alanına sahiptir. Her iki cihaz da 5G desteği, çift stereo hoparlör ve Android 13’e dayalı Magic UI 7.1 çalıştırır. HONOR Magic5 Pro, IP68 suya ve toza dayanıklıdır ve 66W kablolu ve 50W kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisini destekler.

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Honor Magic5 ve Honor Magic5 Pro her ikisi de etkileyici kamera kurulumlarına sahiptir. Honor Magic5’in arkasında üçlü kamera kurulumu bulunur, bunlar 54MP geniş ana kamera, 50MP ultra geniş lens ve 32MP telefoto lens içerir. 4K video kaydını destekleyen 12MP ön kamera vardır. Diğer taraftan, Honor Magic5 Pro’nun arkasında üçlü kamera kurulumu bulunur, bunlar 50MP geniş ana kamera, 50MP ultra geniş lens ve 50MP periskop telefoto lens içerir. Honor Magic 5 serisi güncelleme için hazır.

Zencefil, sağlığınız için en iyi şey olabilir: İşte vücuda yararları