Honor 90 tasarımı tamamen netleşti

Honor 80 Pro+

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Honor, yakın zamanda yeni fiyat performans modeli olması beklenen Honor 90’ı tanıtacak. Ancak lansman öncesi sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Honor 90 tasarımı tamamen netleşti. Honor, Honor 90 serisi telefonlarını tanıtmak için 29 Mayıs’ta bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik öncesi, gelecek Honor 90 serisinin canlı görüntüleri ortaya çıktı ve cihazların bazı dikkat çeken tasarım özelliklerini ve renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Bu görüntüler, Weibo platformunda aktif bir duyumcu tarafından paylaşıldı ve Honor 90 ile Honor 90 Pro modellerinin çarpıcı dört eğri ekranlarını ve çeşitli renk seçeneklerini ortaya koydu.

honor

Görüntülerde, dört farklı renk seçeneği – Yıldız Elması Gümüş, Gradyan Mavi, Koyu Yeşim Yeşili ve Parlak Siyah – kullanıcılara geniş bir yelpazede stil seçenekleri sunuyor. Her iki modeldeki dört eğri ekran da telefonların genel estetik çekiciliğine katkı sağlıyor.

honor

Honor 90 tasarımı tamamen netleşti

Standart Honor 90 modelinde, ekranın üst orta kısmında yer alan delikli kesim dikkat çekiyor. Pro modelinde ise, daha karakteristik bir “hap” şeklinde bir kesim var. Her iki modelin ince çerçeveleri de, telefonların genel tasarımını daha çekici hale getiriyor.

honor 90

Arka tarafta ise, Honor 90 serisinin çift halka ve modül kamera tasarımı dikkat çekiyor. Kamera modülünün özgün tasarımı, cihazların genel çekiciliğini daha da yükseltiyor. Bakalım Honor’un yeni modelleri akıllı telefon dünyasındaki varlığına nasıl bir katkı yapacak? Honor 90 tasarımı tamamen netleşti

Samsung LG ortaklığı çok ses getirebilir