Honor 9’un Yeni Renkleri Sızdı

tr9

Geçtiğimiz haziran ayında tanıtılan Honor 9’un 3 canlı, yeni rengi sızdırıldı. Yeni renklerin mevcut renklerden farkı ve detaylar haberimizde.

Yeni renk yeni heyecan demek! Çinli şirket, bunun farkında ve Honor 9 modelini fena sayılmayacak renk seçenekleri ile piyasaya sürdü. Ancak bununla da yetinecek gibi durmuyor. Görünüşe göre yeni cesur renkler yolda!

Huawei Honor 9'un Yeni Renkleri Sızdı

Turuncu, Pembe, Sarı

Anlatmaya başlamadan hemen önce, fotoğrafların sahte olabileceğini belirtelim. Ortalama bir güvenilirliğe sahip kaynaktan alınan fotoğraflar, Honor’un mevcut 4 renk seçeneğine 3 renk daha ekliyor. İlk dörtlü; buzul grisi, altın, gece yarısı siyahı ve safir mavisinden oluşuyor. Yeni eklenecek olan üçlü ise daha cesur: sarı, şeftali pembesi ve turuncu.

sr9

Parlak Cam Ekranla Harika Görünüyor

Fotoğraflar gerçek olsun ya da olmasın, parlak cam ekranla çok şık ve marjinal duruyorlar. Standart çizgilerin dışına çıkmayı başaran renklerin cesaret edilip piyasaya sürülmesi kullanıcılar tarafından da isteniyor. Markalar böyle marjinal renklerin ellerinde kalma ihtimalinden dolayı olaya çekinceli yaklaşıyorlar. Umarız telefona bu yeni renkler eklenir.

Galaxy Note8’in Renk Seçenekleri Belli Oldu