TP-Link’ten yeni fikirler etkinliğine destek

TP Link RE205

TP-Link, İzmir’de bu yıl sekizinci kez yapılacak olan Genç Beyinler Yeni Fikirler  etkinliğine sponsor oldu.

TP-Link  bu yıl sekizincisi yapılacak olan “Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi”ne bu yıl da sponsor oldu. Ege bölgesinde yer alan üniversitelerin Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri’nin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik 25 Mayıs 2019 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yapılacak.

Etkinlikte bitirme projeleri sergilenecek ve Proje Fikir Yarışması’nda yaratıcı fikirler yarışacak. TP-Link, yarışma jürisinde de yer alacak.

TP Link RE205 2

TP-Link Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Öcal Özüağ, üniversite öğrencilerinin çeşitli projelerine başta ürün sağlamak olmak üzere destek verdiklerini belirterek; “TP-Link, Ar-Ge’ye çok önem veren bir marka. Yeni fikirler, projeler bu nedenle bizim için değerli. Daha önce de sponsor olduğumuz Genç Beyinler; Yeni Fikirler etkinliğine bu yıl destek veriyoruz ve aynı zamanda bu yıl farklı olarak juri değerlendirmesinde yer alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diyor.

Bu kez 3800 lümendeyiz. Aliexpress’te el feneri keyfi

TP-Link, etkinlikte yer alan standında ise “VDSL ile Hız Sınırını Aşıyoruz” temasıyla VDSL ürünlerini tanıtacak ve gençlerle keyifli etkinlikler yapacak. Bu etkinlikler arasında süpriz hediyelerin de yer aldığı elektrikli yol yarışı oyunu da yer alıyor.