Honor 20 2 haftada 1 milyondan fazla sattı!

honor 20

Honor’ın uygun fiyatlı yeni amiral gemisi modeli sadece 14 günde 1 milyondan fazla satmayı başardı. İşte Honor 20 satış rakamları hakkındaki son bilgiler.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere son dönemde Huawei ve dolayısıyla da Honor eşi benzeri görülmemiş bir yaptırımla karşı karşıya. ABD’nin Çinli üreticiyi kara listeye alması sonrasında Huawei ve bünyesindeki akıllı telefon üreticilerinin Android lisansları iptal edilmişti. Bu hamle sonrası ARM, Qualcom, Broadcom, Intel ve Facebook gibi önemli isimler de Çinli şirkete yaptırım kararı almışlardı.

Lakin tüm bu olumsuz tabloya karşın Huawei bünyesindeki Honor’da işler gayet yolunda görünüyor. Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Honor’ın kısa süre önce satışa sunduğu yeni üst segment modeli adeta yok satıyor.

Yaptırımlara rağmen Honor 20 yok satıyor!

Çinli üretici tarafından yapılan açıklamada Honor 20 modelinin sadece 14 günde 1 milyon adetten fazla sattığı belirtildi. Üstelik bu satış rakamları sadece Çin’i kapsıyor. Malum, Honor şu anda yeni amiral gemisi modelini sadece kendi ülkesinde satışa sunmuş durumda.

Dip not olarak hatırlatalım, Honor 20 gücünü Kirin 980 yonga setinden alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen model min. 128GB’lık dahili depolama alanına sahip.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.26 inçlik bir ekranla gelen telefon 3750 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleniyor.

Huawei Mate 30 Pro özellikleri sızdırıldı