Honor 10 için yeni güncelleme çıktı!

Honor 10 için yeni güncelleme

Türkiye pazarına giriş yapan Honor, yeni modeli Honor 10 için yeni güncelleme yayınladı. Honor 10 için yeni güncelleme ile gelen yenilikler bir hayli ilginç.

Huawei’nin alt markası olan ve uygun fiyatlı ürünleri ile dikkat çeken Honor, bugün yeni gözdesi Honor 10 için yeni güncelleme yayınladı. Geçtiğimiz günlerde sistem performansı ve kararlılığı için güncelleme alan Honor 10, son güncelleme ile yeni özelliklerini kullanıcılar ile buluşturuyor.

Honor 10 için yeni güncelleme!

Honor 10’a gelen son güncelleme ile telefona Parti Modu ekleniyor. Parti modu sayesinde; telefonun NFC özelliğinden yararlanarak diğer telefonlar ile iletişime geçilmesi sağlanıyor. Bu iletişim isminden de anlaşılacağı gibi parti vermek için tasarlandı. Yani NFC ile iletişme geçen Honor 10 modelleri, aynı şarkıyı aynı anda çalıp yüksek ses elde edilmesini sağlıyor.

Honor 10’a gelen yenilik bu kadarla da sınırlı değil. Güncelleme ile yapay zeka yani AI Kamera‘da da iyileştirmeler yapılıyor. Honor 10’un kamerası son güncelleme ile; manzarayı tespit ettikten sonra kamera uygulaması manzaraya uygun filtreler öneriyor.

Xiaomi Mi Band 3 Türkiye’de satışa sunuldu

Honor 10 için yeni güncelleme

Honor 10’un parmak izi sensörü bu güncelleme ile daha hızlı parmak algılayabiliyor. Güncelleme ile ayrıca; güç tüketiminde gözle görünür iyileştirmeler yapılıyor. Güncellemeyi; Ayarlar>Sistem Yazılımı bölümünden yükleyebilirsiniz. Ancak bu güncellemenin kademeli olarak sunulduğunu belirtelim.