Honor 20 için Android 10 çıktı! İndir!

Honor 20

Honor 20 için Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başladı. Magic UI 3.0 ile gelen güncellemenin tüm detayları haberimizde yer alıyor.

Çinli telefon üreticisi Huawei, Amerika ile yaşadığı sürtüşmeden dolayı Android lisansından olmuştu. Amerika daha sonra Çinli firmaya süre tanımış ve Android lisansının süresini uzatmıştı. Huawei de fırsat bu fırsat diyerek yeni telefonları için Android 10 güncellemesini yayınlamaya başladı.

Honor 20, Honor 20 Pro ve Honor View 20 modelleri için bugün sürpriz bir şekilde Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başlandı. OTA üzerinden sunulan bu güncelleme yaklaşık olarak 4.63 GB büyüklüğünde olması ile dikkat çekiyor. Huawei’nin yeni arayüzü olan Magic UI 3.0 ile gelen bu sürüm ile bir ton yenilik sisteme ekleniyor.

Güncelleme ile GPU Turbo özelliğinde iyileştirmeler yapılıyor. Arayüz konusunuda da bir dizi iyileştirme sunan Huawei, performans konusunda da Honor 20 sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Honor 20 için Android 10

Her Android güncellemesinde olduğu gibi bu güncelleme de kademe kademe sunuluyor. 2019 sonuna kadar Avrupa’da yayınlanacak olan bu güncellemenin, yine bu yıl içerisinde Türkiye’de e indirime sunulmasını bekliyoruz.

Huawei ABD bağımlılığından kurtulmasını sağlayacak çalışanlarına ödül verecek

10.0.0.168 (C431E9R3P7) yapı numaralı güncellemeyi Ayarlar > Güncelleme Kontrolü bölümünden denetleyip yükleyebilirsiniz. Ancak az öncede belirttiğim gibi bu güncelleme maalesef ki 1 ay daha ülkemize uğrayacak.

Huawei’nin güncelleme konusunda hızlı davranması oldukça sevindirici. Muhtemelen Huawei bu 1-2 ay içerisinde amiral gemisi modellerine de Android 10 güncellemesini resmi olarak sunacaktır.