Hızlı ve Öfkeli 9 ve 10 ertelendi

hızlı ve öfkeli 9

Son yılların en sıkı aksiyon serilerinden olan Hızlı ve Öfkeli’den bu kez erteleme kararı geldi. Hem de iki film için birden. Normal planlara göre sıradaki film olan Fast and Furious 9, 19 Nisan 2019 itibarıyla vizyonda olacak, ardından 10 numaralı film de 2021’de gelecekti. Yeni planlar ise biraz farklı.

Universal Pictures, yaptığı yeni bir açıklamayla Hızlı ve Öfkeli 9’un ertelendiğini ve yeni gösterim tarihinin de 10 Nisan 2020 olduğunu duyurdu. Hızlı ve Öfkeli 10 da muhtemelen 2021’e yetişemeyecek.

Bu ertelemelerle ilgili resmi gerekçeler açıklanmadı, ancak söylenti boyutunda olan bazı bilgiler var. Bunlardan ilki, hala sıradaki filmin yönetmeni konusunda bir karar verilmemiş olması. İkincisi ise, Universal’in seriyle ilgili bir spin-off düşündüğü ve önceliğini buna vermek istediği yönünde. Ve son olarak, serinin yıldızlarından The Rock’ın farklı projelere imza attığı ve bu sebeple de zaman konusunda sıkıntıların yaşandığı belirtiliyor.

Serinin şimdilik son filmi olan The Fate of the Furious, 2017’de vizyona girmiş ve gişede 1.2 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek rekor kırmıştı.

Samsung, Rift ve Vive’a meydan okuyor!