BlackBerry Mücadeleye Devam Ediyor

BlackBerry Mücadeleye Devam Ediyor

BlackBerry, akıllı telefon pazarında son dönemde karşılaştığı sorunlara rağmen bu alanda kalmak için elinden geleni yapıyor.

Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, son dönemde oldukça zorlu bir sürecin içinden geçmekte. Bu süreçte özellikle akıllı telefon alanındaki varlığını büyük ölçüde kaybeden firma, buna rağmen akıllı telefon pazarındaki mücadelesini sürdürüyor. Firmanın resmi sitesi üzerinden yapıtığı açıklamada konuya değinen BlackBerry CEO’su John Chen, firmanın akıllı telefon pazarındaki varlığını sürdüreceğini vurguladı.

BlackBerry_DG

John Chen’i bu yönde bir açıklama yayınlamaya iten ise, geçtiğimiz günlerde Reuters’da çıkan bir haber oldu. Reuters’da yayınlanan haberde BlackBerry’nin cep telefonu alanından tamamen çekilebileceği iddia edilmiş ve kararın almasının sebebi olarak da firmanın telefon alanında rakiplerinin çok gerinde kalması gösterilmişti. Firmanın cep telefonu bölümünü kapatmayı veya devretmeyi düşünmediğini vurgulayan Chen’e göre, BlackBerry telefonlarını tercih etmeye devam eden sadık bir kullanıcı kitlesi mevcut. Cep telefonlarının firmanın temelinde olduğunu belirten Chen, bu alanda rakiplerine yetişmek için elinden geleni yapmaya hazır görünüyor.

Xperia Z1 ve Z Ultra İçin Yeni Güncelleme