Her ay 77.000 Steam Hesabı hackleniyor!

steam hack saldırısı

Valve’ın geliştirdiği Oyun Platformu Steam’in başı Hack Saldırılarıyla dertte. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Valve’ın söylediğine göre Kullanıcıların başı Hacker’lar ile ciddi anlamda dertte. Bunu engellemek için sürekli farklı Güvenlik Yöntemleri denediklerini söyleyen Valve Yetkilileri, Kullanıcılara; Çift Şifrelemeli Güvenlik Önlemlerini dikkate almalarını söyledi.

Kullanıcılara; ister cep telefonu ister e-posta üzerinden doğrulama yoluyla hesaplarına erişim yöntemleri sunduklarının altını çizen Yetkililer, Kullanıcılara bu yöntemleri kullanmaları gerektiğini söyledi.

Ayrıca Kullanıcılar, Parola seçiminde de bir hayli seçici davranmalı. Hacker’lar yalnızca bilgisayarların şifrelerini ele geçirerek fidye talep etmiyor.

steam hack saldırısı

Kullanıcıların Banka Hesap Bilgilerinin peşine de Hackerlar düşüyor. Aynı zamanda Oyun Hesaplarıyla da Hackerlar ilgileniyor.

Kullanıcıların Steam Hesapları da Kredi Kartı Bilgileri paylaşıldığından dolayı parasal bir değere sahip. Bu nedenle Hacker’ların yakından ilgilendiği Steam Hesapları, her ay büyük yara alıyor. Yayınlanan rapora göre her ay tam 77.000 Steam Hesabı, Hackerlar tarafından hack’leniyor.

ABD’de şok bir Terör Olayı yaşanabilir!