Henry Cavill yeni filmi ile gündeme oturdu

Henry Cavill yeni filmi ile gündeme oturdu

Superman ve Witcher ile tanıdığımız Henry Cavill yeni filmi ile gündeme oturdu. İşte tüm detaylar.

Henry Cavill’in casus filmi Argylle, sinemalarda gösterime girdikten sonra pek bir başarı elde edememişti. Ancak film internet üzerinden yayında yeni bir başarı yakaladı. Matthew Vaughn’un yönettiği Argylle, bu yılın başlarında sinemalarda gösterime girdi ve Elly Conway’in (Bryce Dallas Howard) hikayesini anlatıyor. Kadroda Cavill, Sam Rockwell, John Cena, Bryan Cranston, Dua Lipa ve diğerlerinin yer almasına rağmen film büyük bir gişe felaketiydi ve dünya çapında yalnızca 95,5 milyon dolar hasılat elde etti. Realgood’dan gelen yeni yayın verileri, Argylle’in zayıf gişe performansından sonra 11-17 Nisan haftasında ABD’deki internet yayınlarında ikinci en popüler oyun haline geldiğini ortaya koydu.

Henry Cavill yeni filmi ile gündeme oturdu

Argylle, Prime Video’nun eleştirmenlerce beğenilen yeni video oyunu uyarlama serisi Fallout’a yenildi ancak The Zone of Interest, Poor Things, Ripley, Shōgun, Oppenheimer, Anatomy of a Fall, Sugar ve A Gentleman inMoskova’yı geride bıraktı.

Vaughn’un kariyeri eleştirel açıdan her zaman biraz karışık olmuştur, ancak Argylle eleştirmenlerinin eleştirileri özellikle sertti. Eleştirmenler, sürprizlerle dolu ancak sonuçta nispeten boş hissettiren kafa karıştırıcı ve karmaşık bir hikayeyle sonuçlanan olay örgüsüne sitem etmişti.

Bu kusurlar sonuçta Argylle’e, Vaughn’un yönetmenlik kariyerinin en düşük puanı olan Rotten Tomatoes’da %33’lük zayıf bir eleştirmen puanı kazandırdı. Henry Cavill filmi için seyirci puanı %72 ile daha yüksek, bu da genel izleyicilerin filmden daha fazla keyif aldığını gösteriyor. Fakat film gişe başarısızlığının ardından yayın akışı platformunda başarı üzerine başarı ekledi.

Rus mahkemesi, Meta’nın sözcüsünü altı yıl hapis cezasına çarptırdı