Hellboy (2019) için ilk tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 37

Başrolünde Stranger Things dizisiyle tanınan David Harbour’un yer aldığı yeniden çevrim Hellboy filmi için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Daha önce 2004 yılında beyaz perdede izleyici karşısına çıkan Hellboy, 2019’da şansını bir kez daha deneyecek.

Guillermo del Toro’nun yönettiği ve kadrosunda Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones gibi isimlerin yer aldığı 2004 yapımı film beklentilerin hayli altında kalmıştı. Yaklaşık olarak 100 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden film, doğal olarak yapımcılarını memnun etmemişti.

2008 yılında bir kez daha beyaz perde de boy gösteren Hellboy yine beklentileri karşılayamadı. İki filmde gelen başarısızlık üçleme olarak planlanan serinin erken bitirilmesine neden oldu.

Hellboy (2019) bomba gibi geliyor!

Şimdi ise seneler sonra Hellboy bir kez daha beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Stranger Things dizisiyle ünlenen David Harbour’un başrolünde yer aldığı Hellboy (2019) dünyanı kurtarmak için bir kez daha kolları sıvıyor.

12 Nisan’da vizyona girmesi planlanan Hellboy (2019) için ilk tanıtım videosu da geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosundan da anlaşılacağı üzere yeni Hellboy (2019) filmi, 2004 ve 2008’de vizyona giren yapımlara oranla hayli aksiyon yüklü.

Öte yandan bu filmin ülkemizde ne zaman yayınlanacağı da hala netlik kazanmış değil. Fakat büyük bir ihtimalle ABD’de olduğu gibi ülkemizde de 12 Nisan’da gösterime girecektir.

2019 Oscar aday adayları belli oldu