HazeOver ile macOS Mojave’nin karanlık temasından tam verim alın!

HazeOver

Apple, karanlık tema seçeneği ile gelen macOS Mojave güncellemesini yayınladı. HazeOver isimli uygulama ile Mojave’nin karanlık temasını daha verimli kullanmak ister misiniz? İşte uygulamanın detayları!

Apple, Mac sahiplerinin karşısına macOS 10.14 Mojave güncellemesi ile çıktı. Karanlık tema seçeneği ile gelen Mojave ile sistemin tamamını karartabiliyorsunuz. Mac App Store’da yer alan HazeOver isimli uygulama ise bu karanlık temaya daha da bir renk katıyor. Renk katıyor dediğimize bakmayın, bu uygulama ile sistemi daha da karartabiliyorsunuz.

HazeOver ne işe yarıyor?

Birçok macOS kullanıcısı ekran ölçeklendirmeyi ya en son ya da sondan bir önceki ayarda kullanarak daha fazla kullanım alanı açıyor. Bu sayede açık uygulamaları tam ekran yapmak yerine ekranın orta bölümünde konumlandırabiliyorsunuz. Haze Over, açık uygulamaların arkaplanını da karartarak dikkatinizin dağılmasını engelliyor.

macOS Mojave güncellemesi yayınlandı!

Uygulama da isterseniz arkaplanın rengini siyah veya dilediğiniz herhangi bir rengi seçerek değiştirebiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı olan bu uygulama sayesinde masaüstünde yer alan veya arkaplanda küçük bir şekilde açık olan uygulamaların dikkatinizi dağıtmasını engelleyebiliyorsunuz.

HazeOver

Açık uygulamaları vurgulayarak ön plana çıkmasını sağlayan Haze Over’ı buradan indirebilirsiniz.