Hayatınızı Değiştirmeyin Kolaylaştırın: ERA by Jawbone

ERA+by+Jawbone+1

Jawbone’un şimdiye kadar ürettiği en küçük, en hafif ve en konforlu Bluetooth kulaklığı olan yeni ERA kulaklıklar; iletişimi her yerde kolay hale getirmek için özel olarak tasarlandı.

Şimdiye kadar ürettiği en küçük, en hafif ve en konforlu kulaklık olan ERA, NoiseAssasin teknolojisi ile arka plandaki sesi algılayarak ortadan kaldırıyor ve kusursuz bir iletişim sağlıyor. Gelişmiş kulaklık tasarımı sayesinde kulağa rahat bir şekilde oturan ve hafifliği ile günlük hayatta sorunsuz bir şekilde kullanılabilen ERA’lar yüksek çözünürlükte ses kalitesine sahip.

ERA+by+Jawbone+1

Tek bir kulaklık ile birçok işlevi bir arada yapabilme imkanı sunan ERA ile günlük işlerinizi yaparken aynı zamanda müzik dinleme keyfi yaşayabilirsiniz. Taşınabilir şarj aleti ve korumalı kasası ile 4 saat konuşma süresine sahip ERA kulaklıkların konuşma süresi 10 saate kadar uzuyor. Jawbone uygulaması ile teknolojik fonksiyonları artan ERA, kişiselleştirilebilen işlev düğmesi ile kablosuz olarak Siri ve Google Now’ a bağlanma imkanı sunarak kulaklık üzerinden birçok işinizi halletmenize olanak sağlıyor.

Xiaomi Yeni Fabrikalar Kuruyor!