Hafif ve Şık Bluetooth Kulaklık: Jabra Stealth

Jabra Stealth

#İŞBİRLİĞİ

Bluetooth kulaklıklar, birçok kullanıcının hayatını iyice kolaylaştıran ürünlerin başında geliyor. Bu ürünleri takan kişilere, sanki hava atılıyormuş gibi, genelde farklı bir göz ile bakılıyor. Jabra, yeni ürünü olan Stealth ile bu algıyı kırmak istiyor.

Jabra Stealth oldukça küçük bir yapıda olmasından dolayı zor fark ediliyor. Fark edildiğinde ise tasarımı ile beğeni topluyor. Siyah ve gri renklerin hakim olduğu bu kulaklık, sadece 5.5 cm uzunluğunda ve 10 gram ağırlığında. Kulağa rahatlıkla takılabilen Jabra Stealth, uzun süre kullanıldığında bile hiçbir rahatsızlık vermiyor. Ürün ile birlikte birden çok kulaklık silikonu veriliyor olması önemli bir artı. Bu kulaklık silikonları sayesinde, Jabra Stealth kulağa çok daha güvenli ve konforlu oturuyor. Jabra Stealth’in kullanımı, üzerinde bulunan çok fonksiyonlu tuş ile gerçekleşiyor.

Jabra Stealth

Mini USB girişi sayesinde şarj olabilen Jabra Stealth, iki saatlik bir şarj süresinde altı saat kesintisiz konuşma sağlayabiliyor. Bu aynı zamanda 10 günlük bir Stand By süresi anlamına geliyor. Ürün ile birlikte araba şarj kitinin verilmesi iyi düşünülmüş olduğunu söylemeliyiz.

Jabra Stealth’i cep telefonu ile haberleşmesini sağlamak oldukça kolay. İsteyen kullanıcılar Bluetooth yerine NFC teknolojisini de kullanabiliyor olmaları önemli bir avantaj. Ürünün maksimum konuşma mesafesi 10 metre. Ürünü kaybettiğinizde Jabra Assist uygulaması ile bir sinyal yollamanız yeterli.

Yaptığımız testlerde, çift mikrofonlu olan Jabra Stealth’in ses kalitesinin oldukça başarılı olduğunu gördük. Arka planda gürültüyü azaltan Noise Blackout teknolojisi iyi çalışıyor.

Teknik Özellikler:

Bluetooth Standardı: Bluetooth 4.0
Arabirim: Bluetooth, NFC, USB
Maksimum konuşma süresi: 6 saat
Çalışma Mesafesi: 10 m
Uzunluk: 5 cm
Ağırlık: 10 gr

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Google’ın ilk gerçek mağazası ortaya çıktı