Hamile miyim araması 14 Şubat’ta zirve yaptı!

Hot sexy gamer girls13

Sevgililer günü sonrası Google’da hamile miyim aramasını yapanlarda önemli bir artış yaşandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Artık internet üzerinden istediğimiz bilgilere anında erişebiliyoruz. İnternet olmadan merak ettiğimiz çok basit bir bilgi için dahi kütüphanenin yolunu tutmamız ya da evde yer alan ansiklopedileri karıştırmamız gerekirdi.

Şimdi ise herşey parmaklarımızın ucunda. Yapmamız gereken tek şey merak ettiklerimizi Google’a yazmak.

Google’ın sağladığı nimetlerden birisi de trend olan aramaları gösteriyor olması. Yani insanların neyi merak ettiğini, internette o gün en çok neyi arattığını gözlemleyebiliyorsunuz.

Örneğin 14 – 15 Şubat zaman aralığında en çok aranan sözcüklerden birisi de “hamile miyim” oldu.

Hamile miyim araması 14 Şubat’ta zirve yaptı!

Normalde yatay bir çizgide ilerleyen bu arama nedense 14 Şubat’ta zirve yapmış durumda. Muhtemelen bu aramanın trend olup zirve yapmasında 14 Şubat sevgililer gününün de önemli bir payı bulunuyor olabilir.

sss

Bu soru cümlesi haricinde hamilelik testleri ve hamile olduğumu nasıl anlarım gibi soru cümleleri de Google’da fazlasıyla trend olmuş durumda.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Google Trends yazıp arattığınızda karşınıza çıkan ilk linkten trend aramalara ulaşabilirsiniz. Burada bölge bölge, ülke ülke en çok yapılan aramalara ulaşabilirsiniz.

Hatta bu aramalar sonucunda en çok görüntülenen sayfalara da göz atmanız mümkün. Sonuçta Google olabildiğince şeffaf bir platform.

Porno siteleri hafta sonunda rekor kırıyor