Hamburger ekmeği arası iki büyük bifteğe ne dersiniz?

ham1

Daha önce böyle hamburger görmediniz. Baş döndürücü bir güzelliği var. Acaba tadı nasıl?

Fast food restoran zincirleri (özellikle de hamburger üretimi) her geçen gün biraz daha büyüyor, dolayısıyla her geçen gün yeni ürün çeşitleriyle karşılaşıyoruz. Özellikle yoğun şehir yaşantısında birçok kişi, gerek vakitsizlikten, gerekse de daha ulaşılabilir ve uygun fiyatlı olduklarından ötürü fast food yemekler tercih edebiliyor. Bu tabii ki pek de sağlıklı bir seçim değil. Öte yandan, çok lezzetli çeşitler de olabiliyor ve bu da cezbedici açıkçası. İşte size bir örnek.

Japonya’daki Lotteria isimli bir fast food zinciri, geçtiğimiz günlerde yeni ürününü görücüye çıkardı. Bu ayın sonuna doğru satışa sunulması beklenen ürün, doyurucu bir hamburgere benziyor. Zira burger ekmeklerinin arasında iki tane devasa biftek, marul ve özel sosu (yazarken ağzımın akmamasına zor engel oluyorum) yer alıyor. Etin Amerika’da üretilen sığırların omuz bölgesinden alındığı ve tekinin 100 gram olduğu belirtilmiş. Ayrıca yemesi de çok yumuşakmış.

Bu ürün 24 Kasım itibarıyla Japonya’da yalnızca 6 gün için satılacak. Eğer tek biftekli isterseniz 11, çift biftekli isterseniz 17 dolar ödemelisiniz. Eğer bu tarih aralığında Japonya’daysanız denemeyi düşünebilirsiniz.

Yeme şansı olmayanlara ise, lahmacun öneriyor ve Barış Manço’dan bu güzel şarkıyı armağan ediyoruz.

İyi seyirler ve afiyet olsun!

Mortal Kombat’daki “Finish Him!” sesinin sahibi Steve Ritchie ile tanışın!