Samsung Gear Sport inceleme

ge3 1

#İŞBİRLİĞİ

Meraklılar yeni nesil bir akıllı saat, yani Gear S4’ü beklerken, Samsung önce spor tutkunlarını dinlemeyi  ve ihtiyaçlarını karşılamayı tercih etti. Bu da Fitness bilekliklerin yerine geçen ve özellikle spor tutkunlarını hedef alan  Samsung Gear Sport’un doğmasına neden oldu.

Akıllı saat pazarı her geçen gün biraz daha büyüyor. Pazarın önemli oyuncularından olan Samsung, yeni Gear Sport modeliyle önceliğini spor tutkunlarına verdi. Saatin oldukça şık ve kullanışlı bir tasarımı var. Metal daire çerçevenin üzerinde konumlandırılan bezel halka, uygulamalar arasında oldukça hızlı şekilde geçişler yapmanıza imkan sunuyor. Tizen işletim sistemi bulunan saat, Android ve iOS işletim sistemli akıllı cihazlarla çalışabiliyor. Tam performans almak için ise, güncel bir Samsung telefona sahip olmanız gerekli.

Gear Sport, oldukça iyi bir takipçi. Tüm gün boyunca yaptığınız aktiviteleri takip ederek raporlar tutuyor ve acil durumlarda sizi uyarıyor. Ayrıca ürün, yaptığınız spor türünü de saptayarak ona göre kayıtlarını tutmayı sürdürüyor. Koşu, yüzmek, yürüyüş ya da bisiklet. Hangisini yapıyorsanız ona göre kendini konumlandırıyor. Daha fazla detayı inceleme videomuzda bulabilirsiniz.

İyi seyirler.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

ge2

Tesla Kamyonet Üretecek