Nokia akıllı televizyonları yakında piyasada olacak

nokia

Bir zamanlar dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefonları içerisinde yer alan Nokia bir daha aynı şöhreti yakalayamadı. Şirket yepyeni bir alanda popüler olmaya çalışacak gibi görünüyor. İşte haberimizin detayları.

Şu anda HMD global tarafından satışları gerçekleştirilen Nokia, birçok farklı sektörde yer almaya çalışıyor. Hindistan’daki en büyük elektronik ticaret platformlarından bir tanesi olan Flipkart bombayı patlattı. Yapılan açıklamada Nokia şirketinin akıllı televizyon sektöründe yer alacağı ifade edildi.

Nokia akıllı televizyonları 200 milyon kullanıcıya hitap edecek

Akıllı televizyon sektöründe rekabetin kızgın olduğunu söylemek mümkün. Şu anda bile LG ve Samsung gibi kuruluşlar agresif rekabet politikaları izliyor. Bu nedenle nokta için işlerin pek kolay olmayacağı söylenebilir.

smart phone

Gelen iddialara göre Nokia akıllı televizyon ile ilgili yoğun mesai harcıyor. Bu televizyonların hem üretiminden hem de teslimatından sorumlu olması planlanan Nokia, ses sistemleri için JBL ile ortaklık kuracak. Henüz Nokia akıllı televizyon modellerinin ne tür imkanlar sunacağı bilinmiyor.

Şirketin akıllı telefonlar ile ilgili popüleritesini yeniden kazanmaya çalıştığı ve başarısız olduğu görüldü. Bu nedenle muhtemelen daha farklı alanlarda satışlarını artırıp denge sağlayacak. Sizce Nokia tarafından üretilecek akıllı televizyonlar başarılı olur mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Nokia ve Microsoft ortak proje geliştirecek