Halo Reach PC sistem gereksinimleri belli oldu

halo reach pc 1

2010 yılında Xbox 360 için satışa sunulan Halo Reach için PC sistem gereksinimleri belli oldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Microsoft’un en başarılı oyun serilerinden biri olan Halo, PC’de boy göstermeye devam ediyor. Son dönemde Xbox One için satışa sunulan tüm Halo oyunları zaten PC için çıkmıştı. Şimdi ise Xbox 360’a özel olarak satışa sunulan Halo oyunları PC’ye gelmeye başladı. Nitekim bu oyunlardan birisi de Halo Reach.

2010 yılında Xbox 360’a özel olarak satışa sunulan Halo Reach, genel anlamda beğenilmişti. Microsoft, yaklaşık 9 sene sonra Halo Reach’i PC ve Xbox One için satışa sunmaya hazırlanıyor.

Halo Reach PC versiyonunun önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alması bekleniyor. Dilerseniz oyun için yayınlanan sistem gereksinimleri tablosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

halo reach pc

Bu arada dip not olarak belirtelim. Master Chief Collection’da yer alan tüm Halo oyunları PC için yayınlanacak. Fakat oyunların çıkış tarihi henüz netleşmiş değil. Ayrıca Xbox One için yayınlanan Master Chief Collection’a da Halo Reach ücretsiz olarak eklenecek.

Red Dead Redemtion 2 PC sistem gereksinimleri açıklandı