Halo 5 güncellendi!

halo 5 güncellendi

Halo 5’e güncelleştirme geldi.

Bu 1 aylık süreç içerisinde Oyuna herhangi bir Ek Güncelleştirme getirmeyen 343, en sonunda Bugün itibariyle Oyuna gelecek olan yeni Ücretsiz Güncelleştirme Cartographer’s Gift’in bu hafta içerisinde Oyuncularla buluşacağını açıkladı.

Yeni gelecek olan bu Güncelleştirmeyle birlikte Oyuna: “Forge Modu”, yeni çok Oyunculu Haritalar, yeni Silahlar ve yeni zırhlar eklenecek.

Özellikle “Forge Modu”un detaylandırıldığı bu açıklamada, Oyuncuların: “Forge Modu” sayesinde, Oyunun Haritalarını özelleştirip arkadaşlarıyla paylaşabileceklerine ve bu Haritalara 1700 yeni obje ekleyebileceklerine de değinildi.

Yeni gelecek olan Haritaların ise “Battle of Noctus”, “Overgrowth”, “Antifreeze” ve “Entombed” isimli 4 Haritadan oluşacağı açıklandı.

Oyunu bu denli genişleten ve oynanış süresini de bir hayli yükselten bu Ücretsiz Güncellemenin tüm detaylarına Halo’nun resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

343 Industries tarafından Xbox One platformuna özel olarak geliştirilen ve 27 Ekim 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Halo serisinin son halkası Halo 5: Guardians’ın, en son çıkan “Battle of Shadow and Light” adlı Ücretsiz Güncelleştirmesinin, Oyuna gelişinden bu yana neredeyse 4 ay geçmişti. Oyunla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Sony, OLED’lere Karşı LCD’i Yeniden Keşfediyor!