Counter-Strike: Global Offensive Linux’a Taşındı

Counter Strike Global Offensive Linuxa Taşındı

Linux kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen Counter-Strike: Global Offensive, beta sürecini es geçerek dün gece oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Yapımından sorumlu olduğu Half-Life, Counter-Strike ve Left 4 Dead gibi başarılı serilerin yanı sıra oyun dünyasındaki etkinliğini her geçen gün arttıran Steam platformunu da bünyesinde barındıran Valve Corporation, Linux işletim sistemi kullanıcılarına yeni oyun seçenekleri sunmaya devam ediyor. Steam platformu sayesinde Linux‘un yükselişinde önemli bir rol oynayan stüdyo, işletim sisteminin kullanıcıları tarafından en çok talep edilen oyunların başında gelen Counter-Strike: Global Offensive‘in Linux versiyonunu sonunda yayınladı.

Counter_Strike_G_O

Linux kullanıcılarının istek listeklerinde hep en üst sırarlarında yer alan Counter-Strike: Global Offensive‘in işletim sistemine taşınacağı geçtiğimiz günlerde kesinleşmiş, fakat resmi bir çıkış tarihi açıklanmıştı. Bu yüzden de oyunun dün Linux için yayınlanması oyunseverleri fazlasıyla şaşırttı. Oyun dünyasındaki genel kanı Valve’nin önce oyunun beta sürümünü kullanıcılara sunacağı ve burda tespit edilen sorunları giderdikten sonra oyunun son halini yayınlayacağı yönündeydi. Üstelik kullanıcılardan şu ana kadar gelen tepkiler göz önüne alındığında, oyun Linux‘taki yolculuğuna sorunsuz bir şekilde başlamış gibi görünüyor.

Xbox One’ın Çin İçin Çıkış Tarihi Ertelendi