Hades, 2020’nin en iyi Steam oyunu oldu

WCCFhades

Steam incelemeleri bize hangi oyunların platformda en olumlu hissi yaşadığına dair bir fikir vermeye devam ediyor. 2021’in başına gelmişken, geçen yılın en beğenilen Steam oyununa bakma zamanı. Listenin başında mükemmel Hades oyununu bulmak şaşırtıcı gelmeyebilir, ancak bu üst sıralarda bazı gizli mücevherler de mevcut.

105.009 oydan sonra% 99 olumlu yorum alan Hades, 2020’nin en çok oy alan Steam oyunu oldu. Kesin sıralama, oyunun konumunu hem oy sayısına hem de olumlu yorumların yüzdesine göre belirleyen Steam 250 algoritması tarafından belirleniyor.

capsule 616x353

Ayrıca ilk on arasında herhangi bir geleneksel üçlü A bülteni bulmak pek mümkün değil. Liste, Factorio, Fasmophobia ve Risk of Rain 2 dahil olmak üzere temel olarak bağımsız oyunlardan oluşuyor. İlk 25’in tamamı, Helltaker, Townscaper, Ultrakill ve bir dizi çok sevilen görsel roman dahil olmak üzere radarımın hemen altına giren birkaç oyunu içeriyor. Aşağıdaki ilk 25’e bir göz atıp veya Steam 250’deki en iyi oyunların tam listesini görebilirsiniz;

Hades
Factorio
Fasmophobia
Helltaker
Half-life: Alyx
The Henry Stickmin Collection
Danger of rain 2
Deep Rock Galactic
Persona 4 Golden
Satisfactory
Townscaper
Ultra drap
Senren * Bank
This is not a game: wrong dimension
Ori and Wisps will
Black Mesa
Believers
ATRI ~ My dear moments ~
Monster train
Noita
Nekopara Vol. 4
Yakuza: Som a dragon
shapez.io
Little witch Nobeta
Monster Prom 2: Monster Camp

Bu oyunların birçoğu, Steam Kış İndirimi kapsamında indirimli ve piyasadaki en iyi PC oyunlarından bazılarını ucuza almak için hala bir haftanız var.

Atlantis Oscar adayı oldu fragmanı yayınlandı (Video)