GTA Vice City Remake bu yıl çıkabilir

Remake olarak gelecek GTA oyunları belli oldu

GTA severleri hayli heyecanlandıracak bir dedikodu ortalığı kasıp kavuruyor. İddialara göre serinin efsane oyunlarından Vice City’nin remake versiyonu bu yıl çıkabilir.

GTA Vice City Remake bu yıl çıkabilir. En azından son sızdırılan raporlar bu yönde diyebiliriz. Malum Rockstar Games uzun bir süredir yeni GTA oyunu çıkarmadı. Dolayısıyla bu sene gelecek olan Vice City Remake’i hiç de fena olmazdı.

Kısa bir süre önce Rockstar Games’in üç farklı GTA oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Sonradan bu üç oyunun da GTA serisinin önceki yapımlarına ait remake oyunlar olacağı belirtilmişti.

Bu konuda öğrendiğimiz son şey ise GTA 3, Vice City ve San Andreas’ın remake olarak PC ve konsollarımıza konuk olacağı olmuştu.

GTA Vice City Remake bu yıl çıkabilir

GTA Vice City Remake bu yıl çıkabilir

Şimdi gelelim en önemli soruya. Bu üç remake oyun ne zaman çıkacak? Son dedikodulara göre Rockstar 3 oyundan birini bu yılın sonuna kadar satışa sunmayı planlıyor. Bu oyun da büyük bir ihtimalle serinin en sevileni Vice City olacak.

Elbette başka kaynaklar ilk çıkacak oyunun GTA 3 olduğunu da iddia etmişler. Temelde bizim için önemli olan bu yıl içerisinde en az bir GTA remake oyununun çıkması. Tabi ki şimdilik yapılmış resmi bir duyurunun olmadığını da hatırlatalım. Yani erkenden heyecanlanmaya gerek yok.

iPhone 12 ücretsiz onarım hizmetleri hakkında bilmeniz gerekenler