GTA Remastered Trilogy hakkında yeni detaylar

GTA Online yavaş yükleme problemi bir oyuncu tarafından düzeltildi!

GTA serisini efsaneleştiren 3 oyun yıllar sonra tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olacak. Bu üç oyunun remastered versiyonları hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

GTA Remastered Trilogy hakkında yeni detaylar. Açık dünya temalı oyun denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de şüphesiz GTA serisi olacaktır. GTA 3 ile zirve yolculuğuna başlayan seri Vice City ve San Andreas ile adeta efsaneleşmişti.

Şimdi Rockstar seriyi ayağa kaldırıp zirveye götüren bu 3 oyunun remastered versiyonlarını geliştiriyor. Aslında hali hazırda Rockstar’dan gelmiş bir açıklama yok. Fakat sızdırılan bilgilerin bu yönde olduğunu biliyoruz.

GTA Remastered Trilogy hakkında yeni detaylar

GTA Remastered Trilogy hakkında yeni detaylar

Geçtiğimiz günlerde GTA Remastered Trilogy ile ilgili ilk bilgiler sızdırılmıştı. Oyunun Definitive Edition olarak satışa sunulacağı ve tek pakette 3 GTA oyununun olacağı iddia edilmişti.

Bu iddialar bizleri biraz üzdü. Çünkü biz GTA oyunlarını Remake olarak bekliyorduk. Fakat hiç yoktansa remastered sürümlerin gelmesi de birşeydir.

Geçtiğimiz gün bu sürümlere ilişkin ilk detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre GTA’nın remastered sürümü Unreal Engine oyun motorunu kullanacak. Bu bilgi bizi en azından remastered sürümlerin iyi bir motorla geleceği konusunda ikna etti. Tabi ki dileriz karşımıza e-Football 2022 gibi çöp bir oyun çıkmaz. Malum Konami de yeni oyun motorunun yeteneklerinden bahsedip sonra mobil oyundan bozma bir yapımla karşımıza dikilmişti.

Renault Clio Ekim fiyatları gerçekten çok cazip