6 Yıl Sonra GTA 4 için Güncelleme Geldi

 GTA serisinin devrim niteliğinde olan oyunu GTA IV, uzun zamandır karanlığın içine gömülü bir haldeydi. Peki tam 6 senenin ardından güncelleme alan oyunda ne gibi değişiklikler yapıldı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

GTA IV şüphesiz çıkışı ile birlikte açık dünya oyunlara yeni bir soluk kazandıran oyunlardan birisi. GTA V’in yanı sıra senaryo olarak çok beğenilen oyun zamanla sektörün tozlu raflarında kalmaktan kurtulamadı. Ama bu sessizliği 6 yılın sonunda Rockstar bir güncelleme ile bozmuş oldu. Aslına güncellemeye bakarsak oyun içi değişen herhangi bir şey olmadığını fark edebiliyoruz. Daha çok yeni nesil sistemlere yapılan optimizasyon  ve oyunda mevcut olan hataların giderildiğini söyleyebiliriz. Her ne kadar küçük değişimler yapılsa da, Rockstar’ın bu hareketi büyük yankı getirdi. Kullanıcıların kafasındaki bir diğer soru ise bu güncellemenin devamının gelip gelmeyeceğine dair.

Sonuç olarak GTAV’in fazlasıyla gölgesinde kalsa da halen oynanabilir olması GTA IV’ün yeniden güncelleme almasını muhtemel kılıyor. Güncelleme ile gelen değişiklikleri aşağıdan okuyabilirsiniz.

* Games for Windows’a girişte yaşanan sıkıntı için ‘’WTV270″ hata kodu geldi.
* Çeşitli Performans iyileştirmeleri yapıldı.
* Windows 8,8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerine tam destek geldi.
* 2 GB ve üzerinde ayrıca VRam kullanan ekran Kartı ayarlarında hafıza aşım hatası giderildi.
* Yeni Çıkan Ekran kartlarında yaşanan görsel ayarları değiştirmeyi engelleyen hata düzeltildi.
* Bazı çözünürlüklerde ortaya çıkan harita imleci hatası giderildi.
* ”drawlist overflow” hatası düzeltildi.
* Kontrol cihazı ayarları bölümüne kontrol cihazı resmi eklendi.

Guardians of The Galaxy, Telltale Dünyasına Katılıyor