Realme GT Neo 5 şarj performansı ile yok artık dedirtecek!

realme gt2 pro 2

Çinli teknoloji şirketi Realme tarafından 9 Şubat’ta tanıtılması beklenen Neo 5 modeli tanıtıma günler kala çok önemli bir özelliğini daha ortaya çıkarttı.

Realme GT Neo 5 şarj performansı ile yok artık dedirtecek! Şubat ayı akıllı telefon meraklıları için adeta şölen gibi geçiyor. Hemen her gün farklı bir telefona ilişkin sızıntıları okuduğumuz şu günlerde, yeni telefon tanıtımlarının da peşi sıra geldiğini söyleyebiliriz. Çinli akıllı telefon üreticisi Realme’de 9 Şubat’ta gerçekleştirmeyi planladığı etkinliği ile bu şölene katılacak isimlerden birisi olacak.

Realme GT Neo 3T 2

Şirketin bu etkinliğe birçok cihaz sığdırmayı planladığı biliniyor ancak bunlar içerisinde en önemlisi tabi ki GT Neo 5 olacak. Bugüne kadar sızdırılan bilgilerden bu cihazın iki farklı batarya ve hızlı şarj seçeneği ile ortaya çıkacağını okumuş, ancak bu bilgileri teyit edecek bir mecra bulamamıştık.

GT 2 Pro

Realme GT Neo 5 şarj performansı ile yok artık dedirtecek!

İşte dün akşam saatlerinde bu konuya ilişkin açıklama yapan üst düzey bir Realme yöneticisi, GT Neo 5 modelinin 150W ve 240W olmak üzere iki farklı hızlı şarj teknolojisiyle satışa sunulacağını doğruladı. Tabi bu açıklamada uzun süredir devam eden sızıntıların doğru olduğunu gösterdi.GT 2 Pro

Buna göre Realme GT Neo 5’in 240W hızlı şarj teknolojisine sahip modeli elektriksel gücünü 4.600mAh’lık bataryasından alacakken, 150W hızlı şarj teknolojisine sahip modeli ilse pil haznesinde 5.000mAh’lık bir batarya bulunduracak. Öte yandan 240W’lik model 0’dan %100 doluluk oranına 9 dakikada ulaşacakken, 150W’lik model içinse 16 dakikaya ihtiyaç duyulacak.

Volkswagen elektrikli otomobil satışlarında agresif bir politika izleyecek