Grinin Elli Tonu Filminde Büyük Hata

fiftyshadesofgrey

Dünyada kitabı gibi filmi de yankı uyandıran ve kısa bir süre önce vizyona giren ‘Grinin Elli Tonu’ filminde teknolojik bir hata izleyicilerin gözünden kaçmadı.

 

E.L.James’in dünya çapında 150 milyondan fazla satış rekoru kıran üç kitaptan oluşan serinin ilki olan ‘Grinin Elli Tonu‘ filminde büyük bir hata gözlemlendi. Bu büyük teknolojik hata seyircilerin gözünden kaçmadı.Bir üniversitede son sınıf edebiyat bölümü öğrencisi olan Anastasia Steele ile çekici ve zengin bir şirket sahibi olan Christian Grey‘in özel hayatları anlatılıyor.

imessgae

İkili SMS üzerinden birbirleri ile iletişimde kalıyor.Dikkat çeken hata ise burada patlıyor. SMS görüşmesinde büyük bir hata gerçekleşiyor. Zengin ve yakışıklı Grey iPhone 5s cihazını kullanıyor.Steele ise Apple marka bir cihaz kullanmıyor.Ancak filmde Steele’den gelen mesajlar Grey’in telefon ekranında iMessage’ı simgeleyen mavi baloncuklar şeklinde çıkıyor. Her iki tarafta da iPhone yoksa iMessage da olamaz.Burada bizler için büyük bir hata var. Söz konusu Grinin Elli Tonu filmiyse bu kadar ufak bir şeyi nasıl gözden kaçırarak büyük bir hataya yol açılabiliyor.

Apple’ın Uzay Kampüsü Çok Farklı Olabilirmiş