Altın Rengi iPhone 5S’in Lakabını Biliyor musunuz?

iPhone 5S iPhone 6 Analyst rechnet mit 128GB Gold iPhone 5S

Apple’ın yeni iPhone serisiyle birlikte çıkardığı Altın rengi seçeneği birçok kullanıcı tarafından tercih edildi bile. Bakın bu yeni akıllı telefonu Apple çalışanları nasıl çağırıyor.

Siyah ve grinin yanında üçüncü bir renk seçeneği olarak gelen altın rengi ilk başlarda tepki il karşılansa da şimdilerde birçok kullanıcının tercihi oluyor. BU yeni renk özellikle bayan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Apple çalışanları da bu yeni renge sahip akıllı telefonlara bir lakap takmış durumda. Çalışanlar kendi arasında bu yeni renge sahip modele Kardashian Phone diyorlar. Kardashian kardeşler Amerika’da oldukça ünlü ve birçok kişi tarafından seyredilen bir şovun sahibiler. Ve Kardashian sitili adında bir yeni akımın da öncülüğünü yapıyorlar. Şovlarında giydikleri kıyafetler dönemin trendlerini belirliyor ve çokça kişi tarafından takibe iliyor. kardashian-phone

Tabii ki bu sadece Apple çalışanları arasında geliştirilen bir kod adı. Bu yeni rengin bu tarz farklı isimlerle anılması da Apple’ın altın renginin tanıtımı açısından oldukça iyi. Bakalım bu yeni renge sahip iPhone 5S ne zaman Türkiye’de satılmaya başlayacak?