Sony Xperia Z3 Batarya Performansı Video İnceleme

XperiaZ3

Sony Xperia Z3’ün pil performansını merak ediyor musunuz?. Bununla birlikte Sony mühendislerinin maksimum pil kullanımı için geliştirdikleri teknolojilerini biliyor musunuz? 

Sony mühendisleri kendi telefonlarında telefon pilleri daha verimli kullanabilmek için birkaç teknoloji geliştirdiler. Bunlardan en önemlisi Stamina modu. Xperia Z3 de yer alan Stamina modu telefonun pil kullanım süresini inanılmaz derecede arttırıyor. Ayarlar bölümünün altında yer alan güç yönetimi seçeneğine tıkladığınızda Stamina moduna ulaşabiliyorsunuz. Stamina modunun yaptığı şey esasında oldukça basit. Telefon stand by moduna geçtiğinde veya ekranı kapandığında arka plandaki uygulamalar otomatik olarak kapanıyor. Bununla birlikte internet bağlantısı da askıya alınıyor. Ekrana dokunduğunuzda is uygulamalar tekrar çalıştırılıyor.

Stamina modu telefon açılırken otomatik olarak çalıştırmasını sağlayabilirsiniz. İsterseniz pil seviyesi belli bir yüzdeye düştüğünde Stamina modunun devreye girmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte Genişletilmiş kullanımda cihazın perfromansını düşürerek pil süresini uzatmak mümkün. Daha fazlasını isteyen kullanıcılar Ultra stamina moduna geçebilirler. Bu mod uzun süre cihazınızı şarj edemediğiniz durumlarda kullanılabilir. Bu modu seçtiğinizde sadece telefon ve mesajlaşma fonksiyonlarını kullanabilirsiniz. Wifi ve 3g bağlantısı devre dışı olacaktır.

Gördüğünüz gibi birkaç basit dokunuş ile Xperia Z3’ün pil kullanım süresini inanılmaz derecede arttırmak mümkün. Zaten oldukça iyi bir pil performansına sahip olan Xperia Z3’ün bu özellikler sayesinde kullanıcısını çok daha fazla mutlu edeceği kesin.

BlackBerry Classic’e Az Kaldı