Devil May Cry 3 Nintendo Switch için duyuruldu

dmc 3

Gün geçmiyor ki eski bir oyun daha Switch için duyurulmasın. Şimdi de Devil May Cry 3 Special Edition’ın Nintendo Switch için geleceği açıklandı. İşte detaylar.

Nintendo’nun 2017 yılında satışa sunduğu Switch, hibrit yapısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. PS4 ve Xbox One’dan 4 yıl sonra çıkmış olmasına karşın tabletten hallice yapısı nedeniyle rakiplerine nazaran daha güçsüz olan Switch, bu sebepten pek çok 3. parti yapımdan mahrum kaldı.

Hali hazırda yakın geçmişte satışa sunulan AAA tarzı yapımların hemen hemen hepsi Switch’i es geçti. Fakat Switch’in önemli bir satış başarısına imza atması yapımcıları harekete geçirdi. Yeni oyunların Switch için elden geçirilmesi masraflı olacağından, yapımcılar da eski oyunları Nintendo’nun hibrit konsoluna uyarlama kararı aldılar.

Nitekim PS2 ve PS3’te keyifle oynadığımız onlarca yapım peşi sıra Switch için çıkmaya başladı. Görünen o ki bu yapımlar önümüzdeki günlerde daha da artacak.

devil may cry 3

Devil May Cry 3 şimdi de Switch için geliyor

Son olarak Capcom, Devil May Cry 3 Special Edition’ın Nintendo Switch için geleceğini açıkladı. 20 Şubat’ta satışa sunulacak olan yapımın fiyatı ise 19.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Açık konuşmak gerekirse yıllar önce çıkmış bir oyun için 20 dolar yani yaklaşık olarak 115 TL ödemek pek de akıl karı gibi durmuyor. Keza bu oyunu başka bir platform için almaya kalksanız ödeyeceğiniz ücret 50TL’yi geçmeyecektir.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın