Gotham Knights için yeni bir video yayınlandı

Gotham Knights minimum sistem gereksinimleri

Batman Arkham serisinin devamı niteliğindeki Gotham Knight için hikaye odaklı bir video yayınlandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Gotham Knights için yeni bir video yayınlandı. Warner Bros kısa süre önce Gotham Knights’ı tanıtmıştı. Aslında beklenti yeni bir Batman oyununun tanıtılması üzerineydi. Fakat Warner Bros. büyük bir sürpriz yaparak Batman’i öldürdü ve tamamen farklı bir senaryoyu oyun severlerin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz gün Gotham Knights için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Hikaye odaklı bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Warner Bros.’un oyun hakkında yayınladığı tanıtım yazısı ise şu şekilde;

Batman öldü. Giderek genişleyen yeni yer altı suç dünyası, Gotham City’nin sokaklarını kasıp kavuruyor. Artık Gotham’ı korumak, bu şehrin yurttaşlarına umut aşılamak, polislerini disiplin altına almak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesi’ne, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin’e düşüyor. Şehrin tarihindeki en karanlık bölümleri birbirine bağlayan gizemleri çözmekten destansı karşılaşmalarda birbirinden kötü adamları yenmeye kadar çeşitli işlere girişerek yeni Karanlık Şövalye’ye dönüşmeniz ve kaosla dolmuş sokakları kurtarmanız gerekiyor.

Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City’de geçen açık dünyalı bir aksiyon RPG oyunudur. Tek kişilik oyunda veya diğer bir kahraman ile birlikte Gotham’ın beş ayrı ilçesinde devriye atın ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edin.

Hikâyeniz şimdi başlıyor. Şövalyeliğe adım atın.”

Dip not olarak belirtelim. Oyunun 2022 yılında çıkış yapması bekleniyor. Net çıkış tarihi ise şimdilik belli değil.

TCL Thunderbird muazzam görünüyor!