Batman: Arkham Knight’tan Yeni Video!

Batman Arkham Knighttan Yeni Video

Warner Bros.’un yeni Batman oyunu Batman: Arkham Knight için yayımlamayı planladığı bir dizi oynanış videosunun ilki geldi.

Batman ailesine yeni katılacak olan oyun grafik kalitesi ile dikkat çekiyor. Senaryo olarak da iyi kurgulanan oyun için gelen yorumlar ise oldukça olumlu.

Batman Arkham Knight'tan Yeni Video!

Warner Bros. stüdyosunun Batman ailesine yeni kazandırdığı oyun Batman: Arkham Knight için yayımlanacak olan bir dizi oynanış videosunun ilk bölümü yayınlandı. Ace Chemicals isimli bir firmanın fabrikasında bomba durdurmak ve sivillerin hayatlarını kurtarmak gibi görevler peşinde koşan kahramanımız, Fear Takedown olarak anılan yeni bir takedown tipini de sergiliyor. Bununla beraber vazgeçilmez bir özellik olarak gördüğümüz Batmobile’ın tüm özelliklerine videoda rastlamak mümkün.

Oyunun videoda göründüğü kadar etkileyici olduğunu söyleyen inceleme uzmanları, sıradaki videoları beklemeye koyuldu. Serinin ikinci videosunu 1 Aralık’ta yayımlayacak olan Warner Bros. üçüncü videoyu ise 6 Aralık 2014 tarihinde Sony’nin Playstation Experience etkinliği kapsamında gösterecek.

İşte serinin yayınlanan ilk oynanış videosu;

Sesame’yi Dokunmadan Kontrol Edin!