Google Translate baştan aşağıya yenilendi!

google translate 2

Google’ın çeviri platformu Google Translate bugün komple yenilendi. Google Translate’in web tasarımını yenileyen Google, daha modern ve sade bir görünüm sunuyor. Bakalım Translate’in yeni tasarımını beğencek misiniz?

Google’ın çeviri platformu olan Translate bugün yepyeni tasarım ile baştan aşağıya yenilendi. Android ile materyal tasarıma geçen Google, yavaş yavaş uygulamalarını bu tasarım ile güncelliyordu. Bu güncellemeden nasibini bugün Translate platformu aldı.

Google Translate tasarımı komple yenilendi

Şimdilik sadece Translate’in web sürümünde yapılan bu değişiklik, kullanıcılara daha kolay bir çeviri deneyimi sunuyor. Onaylı çeviriler ve yeni yapay zekası sayesinde Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe çevirileri düzgün bir şekilde yapabilen Translate’e yeni bir özellik de ekleniyor.

Google Chrome için sevindiren yenilik yolda!

Bu özelliğin adı dokümanlar olarak geçiyor. Artık Translate’e .doc, .docx, .odf, .pdf, .ppt, .pptx, .ps, .rtf, .txt, .xls veya .xlsx dosya türlerini yükleyip çeviri yapabileceksiniz. Ancak bu çevirilerin hala profesyonel kalitede olmadığını belirtelim.

Google Translate

Google’ın bu yeni tasarımı yakında iOS ve Android platformlarında yer alan uygulamalarına da yansıtması bekleniyor. Bakalım ileride Translate çevirmenlerin yerini alabilecek mi?