Google tasarımı değiştiriyor! Bu uygulamayı kullananlar dikkat!

google

Google‘ın klavye uygulaması Gboard, 2016’da kullanıma sunuldu. Kısa süre içinde büyük ilgi gören Gboard milyonlarca cihazda kendine yer bulmuş durumda. Mountain View merkezli teknoloji devi sevilen klavye uygulamasında değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Android Police tarafından nelerin değiştiği ortaya çıkarıldı.

Android Police’in haberine göre Gboard’un tasarımı değişiyor, hatta beta testine de başlandı. Artık araç çubuğunda daha fazla özelleştirme seçeneği bulunuyor. Sesli yazmaya olanak sağlayan mikrofon düğmesi de kaldırılabiliyor.

Üç noktalı menü tarihe karışırken, başka bir kısa yol için yer açılmış durumda. Bununla birlikte daire tasarımlı seçenekler sunan menü yerini dikdörtgen tasarımlı seçeneklerle güncellenmiş.

Google

Google ayrıca Gboard’da yeni bir gizlilik menüsü üstünde çalışıyor. Yeni bir sekmeyle kullanıcılara sunulacak olan bu menü, gizlilik özelliklerinin daha kullanışlı ve ulaşılabilir olması sağlayacak. Gboard’un beta testi herkese açık. İsterseniz beta testine de katılabilirsiniz.

240 W şarj desteği olan Realme GT3 için tarih verildi