CORSAIR HS55 ve HS65 yeni kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürdü

Özellikle bilgisayar donanımları konusunda çok başarılı ürünler ortaya koyan CORSAIR, yüksek kaliteli ses, ileri teknoloji ve şık bir tasarım sunan iki kablosuz kulaklığı, HS65 ve HS55’i piyasaya sürdü.

CORSAIR’in piyasya yeni sürdüğü kulaklıklardan HS65, sağlam bir güçlendirilmiş alüminyum yapı, hafif bir çerçeve ve çarpıcı bir ağ ızgara yan kabuğu ile yapılmıştır. Sadece 275 gram ağırlığındadır ve uzun oyun seanslarında rahatlıkla giyilebilirken cihazın siyay ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Ses kalitesi açısından HS65, sürükleyici ses sağlayan 50 mm neodimyum ses birimi ile donatılmıştır. Dolby 7.1 surround sesi destekleyerek kullanıcıların sesi her açıdan deneyimlemelerine olanak tanır. Kulaklık ayrıca özelleştirilebilir ses efektlerine sahiptir ve kullanıcıların sesi tercihlerine göre ince ayar yapmasına olanak tanır.

HS65 ayrıca örnek ses klipleri aracılığıyla kullanıcının benzersiz tercihlerini hızla değerlendiren ve kullanıcı için ideal ses EQ profilini oluşturan Sonarworks SoundID teknolojisine de sahiptir. Bu teknoloji, kullanıcının benzersiz işitmesine göre ayarlanan kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi sağlıyor.

CORSAIR

Bağlantı açısından, HS65 hem Bluetooth hem de düşük gecikmeli 2,4 GHz kablosuz bağlantıları destekler. Kulaklık, neredeyse hiç kablosuz gecikme olmadan sesi net bir şekilde yakalayabilen ve oyun veya çevrimiçi aramalar sırasında net iletişim sağlayan bir mikrofona sahip.

HS55, CORSAIR tarafından 14 Şubat’ta piyasaya sürülen başka bir kablosuz kulaklıktır. 266 gram ağırlığındadır ve siyah beyaz mevcuttur. HS55, hafif bir çerçeveye ve Dolby 7.1 surround sesi destekleyen 50 mm neodimiyum ses birimine sahip, HS65’e benzer bir tasarıma sahiptir. Ayrıca özelleştirilebilir ses efektlerine ve kişiselleştirilmiş bir ses deneyimi sağlayan Sonarworks SoundID teknolojisine sahip. Corsair HS55 ve HS65 Kablosuz Kulaklıklar şu anda resmi CORSAIR çevrimiçi mağazasından ve yetkili satıcılardan ve distribütörlerden satın alınabilir.

Android akıllı telefon satışlarında düşüş yaşandı