Android için yeni bir sürpriz gelebilir!

google android surpriz

Google’ın etkinliği yaklaşıyor. 4 Ekim tarihinde yapılacak olan etkinlik için Google bir sürpriz hazırlıyor olabilir!

Hemen her Google etkinliği öncesinde Google, kullanıcıları heyecanlandıran paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz gün Twitter üzerinden yapılan bir paylaşım ile Google yeniden dikkatleri üzerine topladı.

Google 4 Ekim’de ne duyuracak?

Android 7.0 Nougat sürümünün detayları biliniyor. Uyumlu Nexus cihazlar için ve bazı Android One cihazlar (General Mobile GM 5 Plus) yeni sürüme kavuştu. LG V20 modeli de kutudan yeni Android sürümüyle çıkacak. Peki donanım tarafında neler olacak? İşte bu soru 4 Ekim tarihinde cevap bulacak.

Basına yansıyan söylentiler iki adet Google telefonunu işaret ediyor. Pixel ve Pixel XL olarak adlandırılan telefonların duyurulması bekleniyor. Bu cihazlar HTC tarafından üretilecek. Ayrıca 4K çözünürlük destekleyen yeni bir Chromecast cihazı da bekleniyor. Ancak hepsi bunlarla sınırlı olmayabilir.

Android işletim sisteminin sekizinci yılına özel olarak Google’dan bir sürpriz gelebilir. Yapılan Twitter paylaşımında Android işletim sisteminin maskotu (Andy veya Bugdroid olarak adlandırılıyor) elinde bir kase tutuyor. Kasenin içerisinde ise yumurta bulunuyor. Henüz ne anlama geldiği bilinmese de Google’ın bir sürpriz hazırladığı düşünülüyor. Söz konusu sürprizin ne olduğu bilinmiyor.

Sizce Google 4 Ekim tarihinde Android için nasıl bir sürpriz duyurabilir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Google’ın arabasına fena çarptılar!