Google Şarkı Sözü Bulmayı Kolaylaştırdı

Google 575

Google dün yaptığı açıklamayla arama motorunu kullanan kullanıcılarının şarkı sözlerini daha kolay bulmasını sağlayacak yeni bir özellik eklediğini duyurdu.

Dünyanın bir numaralı arama motorunu bünyesinde bulunduran Amerikalı internet devi Google, kullanıcılarına daha iyi sonuçlar sunabilmek için popüler arama motorunu geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcıların aradıkları şarkı sözlerini daha kolay bulmasını isteyen internet devi, dün yayınladığı açıklamayla arama motorunda şarkı sözlerinin bulunmasını sağlayan yeni bir özellik eklediğini duyurdu.

Google_575

Aranan her şarkıda bu özellikle karşılaşılmıyor olması Google‘ın bu özelliği geliştirmeye devam ettiğini gösterirken, bu özelliğin ilerleyen dönemde daha da geliştirilebileceği söyleniyor. Eklenen bu özellik sayesinde kullanıcıların şarkı sözlerini bulması çok daha kolay bir hal alırken, Google’ın kullanıcıları aradıkları şarkıları satın almaya daha kolay yönlendireceği belirtiliyor. Zira bu özellik sayesinde bulunan şarkı sözlerinin alt kısmında şarkıyı satın almak isteyen kullanıcıları Google Play Store’a yönlendiren bir link bulunuyor.

Facebook Yeni Bir Davanın Eşiğinde