LG Electronics ve Mercedes’ten Ortak Proje

LG AKA Tanıtıldı

Yayınladığı açıklamayla Mercedes’le beraber çalıştıklarını duyuran LG Electronics, sürücüz araçların geleceğinde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Amerikalı internet devi Google’ın bir süredir üzerinde çalıştığı bilinen projesini gün yüzüne çıkarmasıyla teknoloji dünyasının gündemine gelen sürücüsüz araçlar, teknoloji dünyasının geleceğinde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Sürücüsüz araçlar konusunda yürütülen çalışmalara katılan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, bugün yayınladığı açıklamayla Mercedes-Benz‘le yeni bir proje üzerinde çalışmalara başladıklarını duyurdu.

LG Kan Kaybediyor!

LG Electronics ve Mercedes-Benz arasındaki bu yeni ortaklık doğrudan sürücüsüz araç yatırmaya yönelik olmasa da, otomobil dünyasında önemli gelişmeleri beraberinde getirme potansiyeline sahip görünüyor. İki firmanın birlikte çalıştığı bu projenin sonucunda ortaya çıkarılan yeni teknoloji, sürücülerin trafikte daha güvenli olmalarını sağlayacak. Mercedes’le beraber otomobil dünyasındaki yeni nesil kamera sistemleri üzerinde çalıştıklarını belirten LG Electronics, Mercedes’in gelecekte üreteceği sürücüzüs araçlarda bu teknolojinin önemli bir rol oynayacağını açıkladı.

BlackBerry Rio’dan İlk Görüntüler Sızdırıldı